Dakdekker Asten

Professionele en vakkundige dakdekker in Asten

Wilt u gebruik maken van de professionele service van een hoogstaand dakdekkersbedrijf nabij Asten? De echte vakmannen vindt u bij Schellen Dakbedekkingen. Wij zijn uw professional voor al uw dakwerkzaamheden. Of uw huis nu blank staat door een lekkage of u een dakrenovatie of dakreparatie wilt inplannen, onze dakdekker heeft deze klussen snel aangepakt! Dit alles met een grote vakkundigheid. En wij bieden u nog veel meer diensten! Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op vanuit Asten en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij Schellen Dakbedekkingen!

Dakbedekking Asten

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Asten

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Asten

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Ons veelzijdige aanbod in Asten

Ons dakdekkersbedrijf heeft een veelzijdig aanbod voor u in Asten. Wat voor dakwerkzaamheden het ook betreffen, wij helpen u graag. Komt een lekkage steeds weer terug en wilt u dat dit voorgoed opgelost is? Wilt u uw dakisolatie nu eens grondig laten uitvoeren? Uw dak kan door onze dakdekker bedekt worden met diverse soorten materiaal. Denk aan TPO, bitumen en EPDM. Wij kunnen uw schoorsteen of dakgoot weer laten werken. Ook voor lood- en zinkwerk is Schellen Dakbedekkingen de plek waar u zijn moet. Is er momenteel sprake van een grote lekkage? Bel dan meteen onze 24-uurs spoedservice en wij sturen onze vakmannen meteen naar u toe. Wilt u gebruik maken van een dienst die u hier niet tussen ziet staan? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie en denken graag mee aan een oplossing. Zo kunnen wij u toch verder helpen in Asten!

Uw dak in Asten laten bedekken door ons

Uw dak in Asten kan op verschillende manieren door ons bedekt worden met onze kwaliteits dakbedekking. TPO is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een reflecterende dakbedekking die voor verkoeling in huis en op kantoor zorgt. Een andere soort dakbedekking dat eveneens veel reflecterend vermogen bezit is EPDM. Daarmee kunt u zelfs het rendement van uw zonnepanelen verhogen met 4%. Of heeft u een plat dak? Kies dan voor bitumen dakbedekking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sterk materiaal dat wel 20 tot 30 jaar meegaat. Bij uw dakrenovatie of dakreparatie in Asten garandeert Schellen Dakbedekkingen u altijd een hoogwaardige kwaliteit materialen en uitstekende service!

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Asten

Wilt u ons vandaag nog inzetten voor uw dakreparatie of dakisolatie in Asten? Wilt u onze diensten verder ontdekken? Of heeft u een lekkage? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website.