EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

EPDM is een synthetisch rubber: onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en EPDM dakbedekking gaat bewezen 50 jaar mee. Wij gebruiken Mastersystems EPDM en geven 10 jaar garantie op EPDM Dakbedekking.

EPDM dakbedekking wordt gelijmd, zonder enig brandgevaar: zie EPDM Foto Show, en is zowel voor platte daken als voor hellende daken zeer geschikt. U kunt kiezen tussen witte, reflecterende EPDM folie en zwarte EPDM folie.

Uw platte dak zal over 50 jaar nog even waterdicht zijn als op de eerste dag!

Dankzij onze innovatieve, hoogwaardige EPDM rubber dakafdichtingen van Mastersystems combineert u een reeks eigentijdse eisen en voordelen in één oplossing.

HET DAK, de vijfde gevel van uw gebouw, verdient alle aandacht. Met vooruitstrevende EPDM rubber systemen leveren wij de hoogste beschermingsfactor en spelen we in op de veranderde behoeften op het vlak van kwaliteit en energiebesparend denken.

DE TOEKOMST van uw dak en eigendom veiligstellen doet u samen met onze dakexperts, die u op een professionele manier adviseren. Graag komen we bij u ter plaatse om na te gaan hoe we uw huis of gebouw op de beste manier kunnen beschermen, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

KWALITEIT is het sleutelwoord. Met Mastersystems EPDM kiest u voor:

  • EPDM rubber met dampdrukverdelende polyester onderwapening,
  • met heldere regenwater opvang,
  • 100% vuurvrije plaatsing,
  • een dakbedekking die 50 jaar en langer meegaat.

ECOLOGISCH denken is de toekomst. Bij de ontwikkeling van Mastersystems EPDM ging onze bijzondere aandacht naar duurzaamheid. Het betekent kiezen voor kwaliteit en efficiëntie, voor ecologie en efficiëntie. Beide gaan immers meer dan ooit hand in hand.