Dakdekker Liempde

Hulp van ons dakdekkersbedrijf in Liempde

Bent u in de omgeving van Liempde op zoek naar een vakkundige dakdekker die uw daklekkage kan repareren? Of wenst u nieuwe dakbedekking voor uw woning of pand? Dan bent u aan het juiste adres bij Schellen Dakbedekkingen. Wij staan bekend als dé specialist op het gebied van dakwerken. Heeft u bijvoorbeeld last van lekkage? Dan komen wij bij u langs voor een vakkundige dakreparatie. Maar ook bij het leveren en leggen van nieuwe dakbedekking kunt u op onze hulp rekenen. Wij voorzien uw dak bijvoorbeeld van EPDM, TPO of bitumen dakbedekking. Neem contact met ons op vanuit Liempde en geef uw wensen aan ons door. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten isoleren? Wij staan graag voor u klaar!

Dakbedekking Liempde

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Liempde

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Liempde

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Het uitvoeren van een dakreparatie in Liempde

Een lekkage kan veel overlast met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om direct een dakdekker in te schakelen. Voordat wij aan de slag gaan met de dakreparatie, zullen wij eerst de oorzaak van de lekkage vaststellen. De lekkage kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door doorslag bij harde wind met slagregen. De lekkage ontstaat dan in de buurt van metselwerk en wordt veroorzaakt doordat het lood niet tot in de spouw is aangebracht. Wanneer er sprake is van doorslag, zullen wij het lood vervangen en het metselwerk waterdicht maken. Wilt u besparen op stookkosten? Dan kunt u ons in Liempde inschakelen voor het isoleren van het dak.

Ga voor EPDM, TPO of bitumen dakbedekking

Ons dakdekkersbedrijf staat ook voor u klaar wanneer u nieuwe dakbedekking wilt laten leggen op het dak van uw woning of pand in Liempde. Voor welk type dakbedekking kiest u? Wanneer u het moeilijk vindt om de juiste keuze te maken, voorziet onze dakdekker u graag van advies op maat. Kies bijvoorbeeld voor TPO. TPO kan vlamvrij worden geplaatst, is wortelvast en rotvrij. Daarnaast is het milieuvriendelijk, milieubesparend en ozon-bestendig. Het heeft een verwachte levensduur van minstens 30 jaar. Wilt u een dakbedekking die nog langer blijft liggen? Dan raden wij EPDM aan. EPDM is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en gaat bewezen 50 jaar mee. Wij geven u daarom 10 jaar garantie op EPDM dakbedekking. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten dakbedekking. Wij vertellen u graag meer over EPDM, TPO, bitumen of een pannendak.

Bel of mail voor een dakreparatie in Liempde

Wenst u in Liempde de hulp van onze dakdekker bij een dakreparatie? Of wilt u nieuwe dakbedekking laten aanbrengen? Benader ons dan via 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website. Onze dakdekker komt dan zo snel mogelijk langs om uw daklekkage te repareren in Liempde.