Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie zorgt voor een flinke besparing op uw stookkosten doordat de warmte niet langer voor een groot gedeelte verloren gaat via het dak. Ook zomers blijft het koeler!

De lage BTW van 6% geldt nu nog voor arbeidskosten bij (dak)isolatie van huizen van minstens 2 jaar oud, per 1 januari 2019 wordt het lage BTW tarief verhoogd naar 9%.

Er zijn verschillende soorten dakisolatie. Isolatiemateriaal kan aan de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot aangebracht worden. Isolatiemateriaal aan de binnenkant van het dak wordt echter afgeraden, doordat het mogelijk vochtproblemen kan geven. Het isoleren van de buitenzijde van een schuin dak en het isoleren van platte daken kun je het beste aan professionals overlaten. Bij condensvorming aan de binnenkant kunnen houten balken verrotten en stalen balken doorroesten. Dat is iets waar je soms pas vele jaren later achter komt. Herstellen kost dan vaak meer geld dan je bespaard hebt met de isolatie.

Dakisolatie ook voor de zomer

Ook in de zomer kunt u kosten besparen met dakisolatie omdat de airco of ventilatoren dan minder hard hoeven te werken. Uw huis of kantoor blijft dan zomers koeler. En thuis slaapt u beter.

Schellen Dakbedekkingen kan u gratis advies en een vrijblijvende offerte bieden voor een dakisolatie van uw woning of bedrijfspand. Tevens krijgt u bij Schellen Dakbedekkingen een schriftelijke garantie en 24-uursservice.