Dakdekker Geldrop

Uw dakdekker in Geldrop voor al uw dakwerken

Zoekt u een dakdekker in Geldrop om dakwerk voor u te verrichten? En wilt u dat dit op een professionele manier gebeurt? Denk dan eens aan Schellen Dakbedekkingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw dakwerken. Kunnen wij u helpen door uw lekkage op te lossen? Onze dakdekker is u graag van dienst. Bij ons kunt u voor diverse diensten terecht. Indien u meer wilt weten over wat wij in Geldrop voor u kunnen betekenen, kunt u gerust contact opnemen met ons dakdekkersbedrijf!

Dakbedekking Geldrop

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Geldrop

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Geldrop

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Aanbod in Geldrop van ons dakdekkersbedrijf

Ons dakdekkersbedrijf is breed inzetbaar. Wij kunnen u bij diverse dakwerken ondersteunen. Zet u ons in voor uw daklekkage? Mogen wij uw dakisolatie op ons nemen? Of wilt u uw dak door ons laten bedekken? Dit doen wij met kwalitatief hoogwaardig materiaal, zoals EPDM, Bitumen en TPO. Uw schoorsteen en dakgoot repareren doen wij ook. Heeft u ons nodig voor lood- en zinkwerk? Zet ons dan in. Staat uw huis momenteel vol water door een lekkage? Onze 24-uurs spoedservice helpt u graag uit de brand! Binnen een mum van tijd staan wij al bij u voor de deur om uw probleem op te lossen. Heeft u een probleem rondom uw dak en staat deze hier niet tussen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee voor een goede oplossing voor uw dak in Geldrop!

Uw dak in Geldrop laten bedekken door onze dakdekker

Wij bekleden uw dak graag op wat voor manier u ook maar wenst. Wilt u uw dak laten bedekken met TPO? Een van de meest reflecterende soorten dakbedekking. U krijgt gegarandeerd meer verkoeling in uw huis of kantoor. Of wilt u EPDM dakbedekking? Net als TPO heeft ook EPDM een hoog reflecterend vermogen. Heeft u zonnepanelen? Dan wordt het rendement hiervan door EPDM met 4% verhoogd. Wilt u uw platte dak laten bedekken? Kies van voor bitumen dakbedekking. Dit materiaal gaat zo’n 20 tot 30 jaar mee. Bitumen is ook zeer krachtig materiaal. Waar u ook voor kiest, ons dakdekkersbedrijf levert u altijd dakwerk van uitmuntende kwaliteit. Wanneer mogen wij bij u in Geldrop langskomen?

Benader ons vandaag nog vanuit Geldrop

Wilt u ons in Geldrop uitnodigen voor uw dakreparatie of dakisolatie? Wilt u dat wij uw dak bedekken? Of wilt u uw lekkage opgelost hebben? Bel ons snel via: 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website.