Dakdekker Oosterhout

Neem contact op met onze dakdekker vanuit Oosterhout

Schakel bij een lekkage in Oosterhout de dakdekker van dakdekkersbedrijf Schellen Dakbedekkingen in. Ook als een dakreparatie nodig is of als u een compleet nieuw dak wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingen van EPDM, TPO en bitumen. Heeft u behoefte aan meer informatie over deze materialen? Schakel ons dan direct in. Wij komen graag naar Oosterhout om die daklekkage te verhelpen of voor die benodigde dakreparatie!

Dakbedekking Oosterhout

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Oosterhout

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Oosterhout

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Voorkom dat de daklekkage meer schade aanricht in Oosterhout

Kijkt u al een tijdje tegen een lekkage aan? Stop met wachten en schakel direct onze 24-uurs spoedservice in. Hoe langer u wacht, hoe meer schade deze daklekkage aan kan richten. Onze dakdekker verhelpt zowel grote als kleine daklekkages in zowel platte als pannendaken. Laat ons uw dak vervangen door EPDM dakbedekking, als uw platte dak lekt. Of laat onze dakdekker het metselwerk herstellen met een waterdichte coating en het beschadigde lood vervangen, als een harde wind met slagregen een doorslag in uw dak heeft gemaakt. Wilt u eerst zelf proberen de lekkage op te lossen? Onze dakdekker kan u van tips voorzien aangaande een optimale schoonmaak van de dakgoot of de waterafvoer.

Schakel ons dakdekkersbedrijf in voor de dakreparatie

Gunt u uw dak in Oosterhout een tweede leven door te kiezen voor een grondige dakreparatie? Maak een afspraak met onze dakdekker. Hij werkt uitsluitend met de beste waterwerende, onderhoudsvrije en milieuvriendelijke materialen. Wij repareren uw dak graag met:

  • TPO
  • EPDM
  • Bitumen

TPO is een zeer reflecterend materiaal dat voor een aangename koelte zorgt in uw pand. Bitumen staat bekend als een heel goed isolerend materiaal. De levensduur van bitumen is bovendien zo’n 20 tot 30 jaar. Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van dakbedekking? Kies dan voor EPDM. EPDM is brandveilig, verkoelend én waterdicht en heeft een levensduur van maar liefst 50 jaar! Kortom, schakel voor uw dak in Oosterhout ons dakdekkersbedrijf in!

Benader onze dakdekker vanuit Oosterhout

Bent u helemaal klaar met die vervelende daklekkage in Oosterhout? Wilt u niet langer wachten met het plannen van die benodigde dakreparatie? Of heeft u andere wensen voor uw dak? Schakel in alle gevallen ons dakdekkersbedrijf in. Bel naar 040-2484688, mail naar info@schellendakbedekkingen.nl of vul ons online contactformulier in. Onze dakdekker komt graag naar Oosterhout voor een uitvoerige dakreparatie of om u van die lekkage af te helpen!