Dakdekker Goirle

Schakel vanuit Goirle onze dakdekker in

Zoekt u in Goirle naar een dakdekkersbedrijf? Schakel de dakdekker van Schellen Dakbedekkingen in. Wij zijn uw partner op het gebied van nieuwe dakbedekking en dakisolatie. Maar ook als een dakreparatie nodig is of als u last heeft van een daklekkage, staan wij voor u klaar. Wij staan al jaren bekend als dé dakspecialist met de materialen EPDM, TPO en bitumen. Wacht niet langer met die dakreparatie of met het verhelpen van die lekkage in Goirle, maar schakel ons vandaag nog in!

Dakbedekking Goirle

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Goirle

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Goirle

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Als u in Goirle last heeft van een daklekkage

Heeft u last van een lekkage in uw dak? Onze dakdekker staat voor u klaar met onze 24-uurs spoedservice! Wij kunnen zowel grote als kleine daklekkages verhelpen. Bovendien weet ons dakdekkersbedrijf prima raad met platte daken en pannendaken. Wij hebben voor elke lekkage een passende oplossing. Heeft een doorslag bij harde wind met slagregen de daklekkage gecreëerd? Laat onze dakdekker dan het metselwerk waterdicht maken en het aangetaste lood vernieuwen. Heeft u een plat dak dat lekt? Dan gaan wij graag aan de slag met milieuvriendelijke en onderhoudsvrije EPDM dakbedekking. Is de lekkage eenvoudig en zelfstandig te verhelpen door bijvoorbeeld de waterafvoer of de dakgoot te reinigen? Vraag onze dakdekker dan om tips.

Nodig ons dakdekkersbedrijf uit voor een dakreparatie

Is uw dak in Goirle toe aan een grondige dakreparatie? Wij repareren uw dak graag met het volgende waterwerende, onderhoudsvrije en milieuvriendelijke materiaal:

  • TPO
  • EPDM
  • Bitumen

Als u onze dakdekker in Goirle uitnodigt voor een dakreparatie met een van deze kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingen, dan profiteert u van vele voordelen. TPO bijvoorbeeld staat, vanwege zijn reflecterende uiterlijk, garant voor een fijne koelte. Kiest u voor bitumen? Dan bent u 20 tot 30 jaar verzekerd van een goede isolatie. Tot slot werkt ons dakdekkersbedrijf met EPDM. Wist u dat EPDM een levensduur heeft van maar liefst 50 jaar? Laat ons u ook helpen aan een brandveilig, waterdicht en verkoelend dak!

Benader onze dakdekker vandaag nog vanuit Goirle

Heeft u in Goirle last van een vervelende daklekkage? Wilt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen voor een uitvoerige dakreparatie? Of moet er iets anders gebeuren met uw dak? Laat ons uw wensen weten door te bellen naar 040-2484688, stuur een mail naar info@schellendakbedekkingen.nl of vul ons online contactformulier in. Onze dakdekker weet wel raad met de lekkage of met die benodigde dakreparatie in Goirle!