Dakdekker Nuenen

Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Nuenen

Zoekt u een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Nuenen voor het verzorgen van dakwerkzaamheden op het dak van uw woning of bedrijfspand? Neem dan snel contact op met de vak- en dakspecialisten van Schellen Dakbedekkingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van problemen aan daken, waarvan daklekkage in Nuenen verreweg het meeste voorkomt. Maar wij zijn er ook om de kwaliteit van daken te verbeteren. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van nieuwe dakbedekking of dakisolatie. Leg uw dakrenovatie of dakreparatie gerust in onze vertrouwde handen. U leest hieronder meer over wat wij voor u kunnen doen als ervaren dakspecialist en dakdekker, ofwel als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Nuenen.

Dakbedekking Nuenen

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Nuenen

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Nuenen

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Allround dakdekkersbedrijf in Nuenen

Als allround dakdekkersbedrijf in Nuenen kunnen wij de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden bij u uitvoeren. In geval van een lekkage aan uw dak, komen wij deze zeer snel en vakkundig bij u verhelpen. Is er meer dakreparatie nodig voor het voorkomen van mogelijke lekkages in de toekomst? Wij kunnen uw dak in Nuenen dan bedekken met een sterk en waterwerend materiaal. Hierbij kunt u denken aan EPDM, TPO of bitumen. Is bij u een schoorsteen of dakgoot reparatie nodig? Ook lood- en zinkwerk is één van onze specialiteiten. Heeft u vragen over uw dak, de dakbedekking, of de kwaliteit van uw dak in Nuenen? Stel ze aan ons. Samen kijken we dan naar wat er op uw dak nodig is.

Bitumen, TPO of EPDM als dakbedekking in Nuenen?

Bij het aanbrengen van dakbedekking op daken in Nuenen zorgen wij als dakdekker altijd voor de beste kwaliteit dakbedekking die duurzaam en onderhoudsarm of zelfs onderhoudsvrij is. Zo kunnen wij uw dak bedekken met TPO, waarmee u uw huis of kantoor koeler kunt houden dan met gewone dakbedekking. EPDM is daar ook zeer geschikt voor. Dit is ook een warmte reflecterend materiaal met een zeer hoge elasticiteit. EPDM beschermt tegen ozon en uv-stralen en heeft een levensduur heeft van zeker 50 jaar. Ook het rendement van uw – eventueel aanwezige – zonnepanelen verhoogt u hiermee met liefst 4%. Heeft u een plat dak? Dan kunnen we uw dak bedekken met bitumen, dat wel 20 tot 30 jaar meegaat. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw dak en dakbedekking in Nuenen.

Contact opnemen met Schellen Dakbedekkingen

Kunnen wij u in Nuenen van dienst zijn met dakreparatie of dakisolatie? Of kunnen wij bij u een daklekkage verhelpen? Neem dan contact op met ons op via 040-2484688 en info@schellendakbedekkingen.nl, of vul het contactformulier in.