Dakdekker Eindhoven

Op zoek naar een vakkundige dakdekker in Eindhoven?

Indien u nog op zoek bent naar een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Eindhoven, hoeft u niet lang meer verder te zoeken. Schellen Dakbedekkingen is uw adres voor alles omtrent dakwerk! Ervaart u momenteel veel last van een daklekkage? Onze dakdekker lost dit probleem snel en vakkundig voor u op! Wilt u gebruik maken van dakreparatie? Of juist van dakrenovatie? Bij ons dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Wilt u meer weten over het dakwerk wat wij u aan kunnen bieden in Eindhoven? Neem dan contact met ons op!

Dakbedekking Eindhoven

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Eindhoven

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Eindhoven

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Diensten van ons dakdekkersbedrijf voor u in Eindhoven

Ons dakdekkersbedrijf is breed gespecialiseerd. Vanuit Eindhoven kunt u gebruik maken van diverse diensten omtrent dakwerkzaamheden. Heeft u hulp nodig om die vervelende lekkage uit de weg te ruimen? Of wilt u dat wij uw dakisolatie op ons nemen? Wij kunnen uw dak ook bedekken met diverse materialen, zoals Bitumen, EPDM en TPO. Wilt u uw schoorsteen of dakgoot laten repareren? Of heeft u ons nodig voor lood- en zinkwerk? Ook dan staan wij voor u klaar. Als extra dienst hebben wij ook een 24-uurs spoedservice indien er bij u sprake is van lekkage. Staat de dienst waar u gebruik van wilt maken hier niet tussen? En kunt u toch wel wat hulp gebruiken bij een bepaald probleem aan uw dak? Benader ons dakdekkersbedrijf dan gerust. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw dak in Eindhoven!

Uw dak in Eindhoven bedekken met Bitumen, EPDM of TPO

Uw dak in Eindhoven kan door ons dakdekkersbedrijf op diverse manieren bedekt worden.
Wij kunnen uw dak bedekken met TPO, wat de meest reflecterende dakbedekking is. Uw kantoor of huis zal hier ook een stuk koeler door worden. Wilt u een dakbedekking waarbij er ook sprake is van een hoog reflecterend vermogen? En wilt u hierbij het rendement van uw zonnepanelen met 4% verhogen? Kies dan voor EPDM dakbedekking. Indien u op zoek bent naar dakbedekking voor uw platte dak, waarbij gebruik wordt gemaakt van sterk materiaal dat wel 20 tot 30 jaar meegaat, kunnen wij u bitumen dakbedekking van harte aanraden. Ongeacht uw keuze, staan bij ons hoogwaardige kwaliteit en goede service centraal bij uw dakrenovatie of dakreparatie in Eindhoven.

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Eindhoven

Denkt u ons nodig te hebben voor uw dakreparatie of dakisolatie in Eindhoven? Wilt u onze dakdekker inzetten om uw dak te bedekken? Of heeft u een daklekkage en wilt u hier snel hulp bij? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website.