Dakdekker Deurne

Uw professional in Deurne voor al uw dakwerken

Zoekt u in Deurne naar een professioneel en vakkundig dakdekkersbedrijf? Lang verder zoeken is dan niet meer nodig. Schellen Dakbedekkingen is uw professional voor alles aan en rondom uw dak! Heeft u te maken met een daklekkage? Dit probleem wordt door onze dakdekker razendsnel aangepakt! Wilt u gebruik maken van onze dakreparatie? Of mogen wij uw dakrenovatie uitvoeren? Bij ons dakdekkersbedrijf bent u op de juiste plek wanneer u gebruik wilt maken van diverse diensten. Mogen wij u meer informeren over onze diensten in Deurne? Schroom dan niet om contact met op te nemen.

Dakbedekking Deurne

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Deurne

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Deurne

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Wat doet onze dakdekker voor u in Deurne?

Wij zijn een breed gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Wij kunnen u in Deurne helpen bij verschillende dakwerkzaamheden. Mogen wij ervoor zorgen dat uw lekkage niet meer terugkomt? En wilt u ons dan ook gelijk uw dakisolatie laten doen? Wij kunnen uw dak tevens bedekken met verschillend materiaal, zoals Bitumen, EPDM en TPO. Laat u ons uw schoorsteen of dakgoot repareren? Of wilt u lood- en zinkwerk door ons laten verrichten? Wij zijn er voor u. Tevens hebben wij een 24-uurs spoedservice wanneer u deze wel kunt gebruiken bij een ernstige lekkage. Staat de dienst waar u gebruik van wilt maken hier niet tussen? En wilt u toch onze hulp bij een specifiek probleem aan uw dak? Benader ons dakdekkersbedrijf dan gerust. Wij kijken dan samen met u naar passende opties voor uw dak!

Uw dak in Deurne laten bedekken door ons dakdekkersbedrijf

Wij kunnen uw dak op diverse manieren van een mooie dakbedekking voorzien. U kunt uw dak laten bedekken met TPO, een zeer reflecterende soort dakbedekking. Ook efficiënt voor meer koelte in huis of op kantoor. Wilt u dakbedekking waarbij er tevens een hoog reflecterend vermogen is? En wilt u ook het rendement van uw zonnepanelen verhogen? Kies dan voor EPDM dakbedekking. Dit verhoogt het rendement met wel 4%. Wanneer u zoekt naar dakbedekking voor uw platte dak, waarbij gebruik wordt gemaakt van sterk materiaal dat wel 20 tot 30 jaar meegaat, is bitumen dakbedekking een hele goede optie. Wat voor keuze u ook maakt, kwaliteit en goede service staan hoog bij ons in het vaandel bij uw dakrenovatie of dakreparatie in Deurne.

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Deurne

Wilt u ons vandaag nog inzetten voor uw dakreparatie of dakisolatie in Deurne? Wilt u onze dakdekkersdiensten verder ontdekken? Of heeft u een lekkage waar u hulp bij nodig heeft? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website.