Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
24 berichten.
Ineke schreef op 3 augustus 2023
Wij zijn heel tevreden over Eric Schellen Dakbedekkingen. Harde werkers. Goede communicatie. Leveren goed werk. Keurig afgeleverd. Nogmaals hartelijk dank voor de goede afwikkeling
Roan Raymakers schreef op 17 juli 2023
Eric weet wat hij doet. No-nonsense eerlijke, harde werker en zijn medewerkers ook. Het werk dat hij levert is van goede kwaliteit en we doen graag zaken met hem.
Frank schreef op 14 juli 2023
Wij hebben de dakbedekking van onze 2 platte daken (uitbouw huis en garage) laten vervangen met EPDM bedekking door Schellen Dakbedekking. Na een professioneel en eerlijk advies de keuze gemaakt om de huidige PVC dakbedekking (is veel minder duurzaam gebleken) toch nu al te laten vervangen op basis van de duidelijke offerte van Schellen. Het vervangen was in 2 dagen geklaard. Zeer tevreden over resultaat. Vakmannen die weten wat ze doen. Dank!
RAYMOND schreef op 14 juli 2023
Eric was very fast to respond to my call and was very professional when quoting a price and fitting my new roof. He and his colleague worked hard and their attitude was warm and helpful. The roof was completed in good time and any issues were discussed along the way. I am very happy with the work and the price. Also now i am confident that the roof meets all the requirements in the Netherlands.
Leo schreef op 13 juli 2023
Een dakdekker die weet waarover hij het heeft , zeer vakkundig , vriendelijk en betrouwbaar ! Wij als leverancier zijn trots dat we zo een klant mogen voorzien van A-keus materialen. Ook wij adviseren en raden Schellen dakbedekkingen aan om uw dak te laten maken
Patty schreef op 12 juli 2023
Wij als groothandel voor platte daken, leveren onze materialen maar al te graag aan Eric Schellen! Hij maakt hoogwaardige kwaliteit daken! Een echte vakman die verstand heeft van daken en die ik zeker aanraad.
Thijs schreef op 11 juli 2023
Eric heeft het dakterras waar wij langere tijd last hebben gehad van lekkage, van nieuw EPDM voorzien, wat weer goed aansluit op het bestaande EPDM dak van de buren. Alles naderhand netjes achtergelaten.
Remco schreef op 9 juli 2023
We hebben een hele goede ervaring met Eric! Vanaf moment van komen kijken, tot afhandeling! Alles werd goed gecommuniceerd en natuurlijk is het werk top gedaan!! Bedankt Eric!
Pim schreef op 7 juli 2023
Ik heb inmiddels 2 bitumen daken laten vervangen door Eric Schellen. Beide keren een zeer gedetailleerde offerte ontvangen met een goede prijs. Het werk is in beide gevallen netjes en vakkundig uitgevoerd. Dus zoekt u een betrouwbare en goede dakdekker, ga naar de firma Schellen!
Wiebe schreef op 7 juli 2023
Eric heeft het platte dak van mijn uitbouw, garage, en carport geheel vervangen. 3 dagen werk voor 2 man. De offerte hiervoor was gedetailleerd en het werk is vakkundig uitgevoerd. Het vakwerk is opgemerkt door andere dakdekkers.
Hub schreef op 6 juli 2023
Is Uw dak lek ga dan naar Schellen! Ik ben uiterst tevreden over hem zijn kennis en de omgang. Zeker over de kwaliteit van het werk dat hij bij mij verricht heeft.
vdm schreef op 6 juli 2023
Ik kan dhr Schellen aanbevelen, heeft ons hele dak vervangen ivm een lekkage, netjes alles opgeruimd en komt zijn afspraken na. Prima service.
B. van Kessel schreef op 6 juli 2023
Schellen Dakbedekkingen is een professioneel bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Daarnaast door een aanpassing aan de loodslabben ervoor gezorgd dat het huis ook bij stortregens droog blijft. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Robert van Essen schreef op 6 juli 2023
Vanwege een lekkage besloten om het hele platte dak te laten vervangen inclusief isolatie, er was dus haast bij. Eric gebeld en alles was zo geregeld, hij denkt mee en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden en ons dak kan weer jaren mee! Thnx!
Antonie van der Heijden schreef op 5 juli 2023
In maart 2023 een nieuw wit TPO dak op het woonhuis, aanbouw en garage laten leggen. Dit met 14cm pir isolatieplaten. Prima werk, vakkundig, goede prijs. Zal Schellen zeker aanbevelen. Nogmaals top.
Vincent schreef op 5 juli 2023
Zeer ervaren dak bedekker. No nonsense. Komt zelf goed de situatie bekijken en een goed plan maken. En voert het zelf ook uit, met hulp van zijn medewerker. 1 TPO wit plat dak perfect met extra isolatie en beter afschot sinds 2015. Ander dak, oud bitumen plat dak, vond hij (terecht) veel handiger om weer met bituum te bekleden, goed uitgevoerd. En geen rommel achter gelaten.
Daniel schreef op 5 juli 2023
Eric Schellen is een vakman - eerst ons bitumen dak vervangen, en onlangs nog een ander dak van ons bijgebouw in EPDM uitgevoerd, een aanrader.
Niek schreef op 5 juli 2023
Ons platte dak laten vernieuwen. Zeer vakkundig opgeleverd (complimenten van de zonnepanelen installateur), prima offertetraject en een nette prijs!
Inge schreef op 5 juli 2023
Prima services, en uitvoering
Ferdy schreef op 5 juli 2023
Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Schellen Dakbedekking. Eric bedankt voor de goede service! Hartelijke groet, Saskia en Ferdy