Rubber Dakbedekking

EPDM is een rubber dakbedekking: het is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en gaat minstens 50 jaar mee. Wij geven 10 jaar garantie op EPDM rubber dakbedekking.

EPDM dakbedekking wordt gelijmd, zonder brandgevaar: bekijk de EPDM Foto Show. Het is zowel voor platte als voor hellende daken zeer geschikt. U kunt kiezen tussen witte, reflecterende EPDM folie en zwarte EPDM folie. Daarnaast is er de nog sterker reflecterende, witte TPO dakbedekking.

EPDM rubber dakbedekking is wortelwerend en daardoor zeer geschikt voor groendaken, sedumdaken, daktuinen en tuinvijvers. EPDM is een groene, duurzame dakbedekking met schoon-water verklaring. Verder is er ook nog superdik EPDM rubber met een verwachte levensduur van 75 jaar.

TPO rubber dakbedekking

TPO dakbedekking is net als EPDM een rubber dakbedekking. De voordelen van TPO zijn vlamvrije plaatsing, het is wortelvast, rotvrij, UV- en ozon-bestendig, droogt niet uit, en het is milieuvriendelijk. Witte TPO is de meest reflecterende dakbedekking en energiebesparend.

TPO combineert de duurzaamheid en soepelheid van rubbermembranen met de voordelen van een thermisch aflasbaar membraan. Het is goedkoper dan EPDM en heeft een verwachte levensduur van minstens 30 jaar.

Rubber dakleien

Voor hellende daken zijn er rubber dakleien, met een verwachte levensduur van maar liefst 50 jaar! De rubber dakleien zijn in het winterse Canada onder barre omstandigheden getest en goed bevonden. De Euroslate rubberen daklei is een 3-‘pans’ lei-element met een robuuste uitstraling.