Dakdekker Waalwijk

Neem vanuit Waalwijk contact op met onze dakdekker

Heeft u last van een lekkage in Waalwijk? Moet er een dakreparatie gebeuren? Neem contact op met de dakdekker van dakdekkersbedrijf Schellen Dakbedekkingen. Onze expertise ligt bij dakbedekkingen van EPDM, TPO en bitumen. Deze bijzondere materialen gebruiken wij ook als u nieuwe dakbedekking wenst of behoefte heeft aan dakisolatie. Wilt u meer weten over deze soorten dakbedekking? Of bent u benieuwd naar onze aanpak? Nodig ons uit in Waalwijk voor de dakreparatie of om die daklekkage te verhelpen!

Dakbedekking Waalwijk

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Waalwijk

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Waalwijk

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Wacht niet langer met het verhelpen van die daklekkage in Waalwijk

Laat u de lekkage in uw dak niet meteen repareren? Dan wordt de kans op ernstige schade alleen maar groter. Benader daarom onze 24-uurs spoedservice. Het maakt onze dakdekker niet uit of u een pannendak of een plat dak heeft. Bovendien kunnen wij zowel grote als kleine daklekkages verhelpen. Wat is er bij u aan de hand? Is er een daklekkage ontstaan in uw platte dak? Wij komen uw dak graag vervangen door EPDM dakbedekking. Heeft een harde wind met slagregen een doorslag in uw dak gemaakt? Onze dakdekker herstelt graag het metselwerk met een waterdichte coating en hij vervangt het beschadigde lood. Is de lekkage door uzelf te verhelpen? Benader onze dakdekker dan voor tips over het schoonmaken van de waterafvoer of de dakgoot.

Laat ons dakdekkersbedrijf de dakreparatie verzorgen

Is uw dak in Waalwijk rijp voor een grondige dakreparatie? Onze dakdekker komt graag bij u langs om uw dak te repareren met waterwerende, onderhoudsvrije en milieuvriendelijke materialen. Wij gebruiken namelijk:

  • TPO
  • EPDM
  • Bitumen

Deze materialen bieden verschillende voordelen. Kies voor het reflecterende TPO als u een aangename koelte wenst in uw pand. Bitumen is een slimme keus als u behoefte heeft aan een goede isolatie. Bovendien heeft bitumen een levensduur van 20 tot 30 jaar. De beste keus die u kunt maken, is kiezen voor EPDM. EPDM gaat maar liefst 50 jaar mee en is waterdicht, verkoelend én brandveilig! Kortom, voor een kwalitatieve dakreparatie in Waalwijk moet u bij ons dakdekkersbedrijf zijn!

Schakel vanuit Waalwijk onze dakdekker in

Heeft u genoeg van die ellendige daklekkage in Waalwijk? Wilt u dat ons dakdekkersbedrijf naar u toe snelt voor die essentiële dakreparatie? Of mogen wij iets anders voor uw dak betekenen? Laat ons weten wat er moet gebeuren, door te bellen naar 040-2484688, mail naar info@schellendakbedekkingen.nl of vul ons online contactformulier in. Onze dakdekker komt graag de dakreparatie verrichten of de lekkage verhelpen in Waalwijk!