Dakdekker Tilburg

Neem vanuit Tilburg contact op met onze dakdekker

Is het tijd voor een dakreparatie in Tilburg? Heeft u last van een lekkage? Schakel de dakdekker van dakdekkersbedrijf Schellen Dakbedekkingen in. Ook als u behoefte heeft aan dakisolatie of compleet nieuwe dakbedekking wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekkingen van EPDM, TPO en bitumen. Benieuwd naar deze materialen? Schakel ons in voor die benodigde dakreparatie in Tilburg of laat ons die nare daklekkage verhelpen!

Dakbedekking Tilburg

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Tilburg

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Tilburg

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Wacht niet te lang met het verhelpen van die daklekkage in Tilburg

Hoe langer u de lekkage in uw dak laat zitten, hoe meer schade er in en om uw huis ontstaat. Schakel daarom vandaag nog onze 24-uurs spoedservice in. Onze dakdekker heeft ervaring met zowel pannendaken als platte daken. Ook maakt het ons niet uit of het een grote of kleine daklekkage betreft. Wij kunnen werkelijk elke lekkage verhelpen. Heeft u last van een daklekkage in uw platte dak? Vraag ons naar de mogelijkheden met EPDM dakbedekking. Lekt uw dak vanwege een doorslag met slagregen bij harde wind? Dan draait onze dakdekker zijn hand niet om om het metselwerk waterdicht te maken en het beschadigde lood te vervangen. Blijkt dat u de lekkage eigenhandig kunt verhelpen? Onze dakdekker geeft u graag tips over het reinigen van de waterafvoer of de dakgoot.

Laat ons dakdekkersbedrijf de dakreparatie verrichten

Moet uw dak in Tilburg gerepareerd worden? Schakel ons in voor een complete dakreparatie. Hiervoor gebruiken wij graag de volgende waterwerende, onderhoudsvrije en milieuvriendelijke materialen:

  • TPO
  • EPDM
  • Bitumen

Wilt u dat onze dakdekker met deze kwalitatieve dakbedekkingen de dakreparatie in Tilburg verzorgt? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo zorgt TPO voor een fijne koelte, vanwege zijn reflecterende uiterlijk. Bitumen zorgt ook voor een goed isolatie en gaat zo’n 20 tot 30 jaar mee. Waar ons dakdekkersbedrijf het liefst mee werkt is EPDM. EPDM is namelijk niet alleen verkoelend, brandveilig en waterdicht, maar heeft ook nog eens een levensduur van maar liefst 50 jaar!

Schakel onze dakdekker in vanuit Tilburg

Wilt u in Tilburg zo snel mogelijk verlost worden van die vervelende daklekkage? Heeft u een dakreparatie klaarliggen voor ons dakdekkersbedrijf? Of heeft u een andere wens voor uw dak? Geef aan ons door wat er moet gebeuren via 040-2484688, stuur een e-mail naar info@schellendakbedekkingen.nl of vul ons online contactformulier in. Onze dakdekker komt graag naar Tilburg om de lekkage te verhelpen of om de dakreparatie te verrichten!