Dakdekker Son & Breugel

Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Son & Breugel

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Son & Breugel om dakwerkzaamheden bij u uit te voeren? Neem dan snel contact op met de vak- en dakspecialisten van Schellen Dakbedekkingen. U kunt ons inschakelen voor het verhelpen van problemen aan uw dak, zoals een daklekkage. Maar u kunt ons ook inschakelen voor het verbeteren van uw dak, zoals het aanbrengen van nieuwe dakbedekking of dakisolatie. Leg uw dakrenovatie of dakreparatie ook gerust in onze ervaren handen. Op deze pagina leest u meer over onze werkzaamheden als dakspecialist en dakdekker. Kortom: als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf voor u in Son & Breugel.

Dakbedekking Son & Breugel

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Son & Breugel

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Son & Breugel

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Allround dakdekker bedrijf in Son & Breugel

Als allround dakdekkersbedrijf in Son & Breugel kunt u voor de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden bij ons terecht. Als u een daklekkage heeft, komen wij die zeer snel en vakkundig bij u verhelpen. Is er meer dakreparatie nodig om toekomstige lekkages te voorkomen? Dan kunnen wij uw dak bedekken met een sterk en waterwerend materiaal. Denk dan aan EPDM, TPO of bitumen. Of wilt u dat wij uw schoorsteen of dakgoot repareren? Ook lood- en zinkwerk behoort tot onze specialiteiten. Al uw vragen over uw dak of de kwaliteit van uw dak in Son & Breugel kunt u aan ons voorleggen. Samen kijken we dan naar een oplossing.

Bitumen, TPO of EPDM als dakbedekking in Son & Breugel?

Als dakdekker zorgen wij in Son & Breugel voor het aanbrengen van duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking op de daken waaraan wij werken. Zo kunnen wij uw dak bedekken met TPO, een zeer warmtewerend materiaal waarmee u uw huis of kantoor koeler houdt dan met gewone dakbedekking. Of wat dacht u van EPDM? Een eveneens reflecterend materiaal met een zeer hoge elasticiteit, dat beschermt tegen ozon en uv-stralen en een levensduur heeft van ten minste 50 jaar. Ook het rendement van uw – eventueel aanwezige – zonnepanelen wordt hiermee met 4% verhoogd. Heeft u een plat dak? Dan kunnen we dit dak bedekken met bitumen, dat wel 20 tot 30 jaar meegaat. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw dak in Son & Breugel.

Contact opnemen met Schellen Dakbedekkingen

Kunnen wij u in Son & Breugel van dienst zijn met dakreparatie of dakisolatie? Of kunnen wij bij u een daklekkage verhelpen? Neem dan contact op met ons op via 040-2484688 en info@schellendakbedekkingen.nl, of vul het contactformulier in. Ook kunt u voor alle soorten dakbedekkingen uiteraard bij ons terecht!