Dakdekker Naarden

Kies voor ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf in Naarden

Zoekt u in de omgeving van Naarden naar een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij Schellen Dakbedekkingen. Onze dakdekker komt graag bij u langs om op een vakkundige manier uw daklekkage te herstellen. Wilt u onderhoudsvrij EPDM, bitumen of TPO op uw dak laten leggen? Ook dan helpen wij u graag. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van dakwerkzaamheden. Bent u benieuwd geworden naar wat wij nog meer voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze dakdekker vanuit Naarden.

Dakbedekking Naarden

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Naarden

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Naarden

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Laat u in Naarden adviseren door onze dakdekker

Als dakdekkersbedrijf bieden wij verschillende diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor het leveren en aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Kies bijvoorbeeld voor EPDM, Bitumen, TPO of een mooi pannendak. Iedere dakbedekking heeft zijn voor- en nadelen. Laat u dus vooraf adviseren door onze dakdekker. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw bedrijf of woning. Ga bijvoorbeeld voor EPDM. EPDM is een synthetisch rubber dat onderhoudsvrij en milieuvriendelijk is. Daarbij komt dat het wel 50 jaar meegaat. Daarom kunnen wij ook 10 jaar garantie op EPDM dakbedekking bieden. EPDM is verkrijgbaar in reflecterend wit of zwart, voor plat dak en hellend dak. Andere soorten dakbedekking die wij kunnen leggen is bitumen, TPO of pannen. Met welk type dakbedekking wilt u het dak van uw bedrijf of woning in Naarden bedekken?

Spoedhulp bij een daklekkage

Heeft u te maken met een vervelende daklekkage? U kunt bij ons terecht voor spoedhulp. Zo is uw lekkage binnen no time verholpen. Wilt u uw huis beter isoleren met behulp van dakisolatie? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Met de juiste dakisolatie kunt u heel veel besparen op de stookkosten. Met dakisolatie verliest uw woning of pand bijna geen warmte in de winter. Daarnaast blijft het huis koeler in de zomer. Dit zorgt voor extra comfort in uw woning. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij uw dak repareren of isoleren? Neem dan vanuit Naarden contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Benader ons voor een dakreparatie in Naarden

Wilt u graag uw daklekkage laten verhelpen door onze dakdekker? Of wilt u nieuwe dakbedekking laten leggen? Benader ons dan via 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website. Ons dakdekkersbedrijf helpt u dan graag met een vakkundige dakreparatie in Naarden.