Dakdekker Hilversum

Hulp van ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf in Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf? Heeft u bijvoorbeeld te maken met een daklekkage? Of wilt u nieuwe dakbedekking laten leggen? Dan bent u aan het juiste adres bij Schellen Dakbedekkingen. Wij zullen op een vakkundige en snelle manier uw daklekkage opsporen en verhelpen. Daarnaast kunt u op ons rekenen wanneer u nieuwe dakbedekking wilt laten leggen. Denk aan een dak met TPO, EPDM, bitumen of pannen. Wij zijn dus uw totaalpartner op het gebied van dakwerken. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe dak? Of moeten wij uw dak vakkundig herstellen? Geef vanuit Hilversum uw wensen aan ons door, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan.

Dakbedekking Hilversum

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Hilversum

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Hilversum

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Vraag om advies van onze dakdekker in Hilversum

U kunt bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor verschillende diensten. Wij helpen u in Hilversum bijvoorbeeld met het leveren en aanbrengen van nieuwe dakbedekking. U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Ga bijvoorbeeld voor EPDM, bitumen, TPO of een pannendak. Elk type dakbedekking heeft zijn eigen voordelen. Onze dakdekker heeft veel kennis over de verschillende soorten dakbedekking en wilt u graag adviseren. Op deze manier vindt u precies de dakbedekking die bij uw woning of pand past. Een dakbedekking waar wij vaak mee werken is EPDM. EPDM is een synthetisch rubber dat milieuvriendelijk en onderhoudsvrij is. Het gaat wel 50 jaar mee. U krijgt van ons dan ook 10 jaar garantie op EPDM dakbedekking. EPDM is bij ons verkrijgbaar in reflecterend wit of zwart. Het kan zowel op een plat dak als een hellend dak worden gelegd. Welk type dakbedekking wenst u voor uw woning of bedrijf in Hilversum?

Hulp van ons dakdekkersbedrijf bij een daklekkage

Heeft u in Hilversum last van lekkage? En wilt u deze daklekkage vakkundig laten verhelpen? Neem dan contact met ons op voor spoedhulp. Een heftige lekkage kan veel schade aanrichten. Daarom is het belangrijk om direct te handelen. Gelukkig kunnen wij snel bij u langskomen om de lekkage te verhelpen. Wilt u uw dak laten isoleren? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Met dakisolatie kunt u veel besparen op de stookkosten. Optimale dakisolatie zorgt zowel in de winter als in de zomer voor veel comfort. Wilt u meer weten over hoe wij uw dak isoleren? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor een dakreparatie in Hilversum

Wilt u onze dakdekker inschakelen om een lekkage te verhelpen? Of wenst u nieuwe dakbedekking voor uw woning of pand? Neem dan contact met ons op via 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website. Onze dakdekker helpt u dan graag met een vakkundige dakreparatie in Hilversum.