Dakdekker Den Haag

Een vakkundig dakdekkersbedrijf in Den Haag gezocht?

Wilt u in Den Haag gebruik maken van de diensten van een vakkundig dakdekkersbedrijf? Bij Schellen Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor alle werkzaamheden rondom uw dak. Heeft u een specifieke wens of een bepaald probleem waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Wij kijken graag wat wij voor u kunnen doen. Heeft u een lekkage en staat hierdoor uw huis blank? Maakt u zich geen zorgen. Wij staan binnen no time bij u aan de deur om dit probleem uit de weg te helpen. Ook voor dakreparatie en dakrenovatie kunt u bij ons terecht. En wij kunnen nog veel meer voor u doen! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Benader ons vanuit Den Haag en vraag naar onze diensten.

Dakbedekking Den Haag

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Den Haag

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Den Haag

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Dit doen wij voor u in Den Haag

Indien u in Den Haag op zoek bent naar een allround dakdekker, dan hebben wij u veel te bieden. Wij kunnen u in ruim alle gevallen uitstekend van dienst zijn. Wilt u uw daklekkage snel laten oplossen en heeft u geen idee hoe? Zet ons hiervoor in. Mogen wij dan ook meteen uw dakisolatie en dakreparatie op ons nemen? Wij kunnen uw dak dan bedekken met vrij krachtig en waterwerend materiaal. Hierbij kunt u denken aan bitumen, TPO of EPDM. Wij bieden tevens diensten in lood- en zinkwerk aan. Heeft u momenteel te maken met een zeer heftige lekkage? Wacht dan niet langer en maak gebruik van onze 24-uurs spoedservice. Binnen een mum van tijd zijn wij dan bij u voor het oplossen van uw daklekkage. Zijn er andere werkzaamheden waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken?
Leg deze aan ons voor door contact met ons op te nemen.

Wilt u Bitumen, TPO of EPDM dakbedekking in Den Haag

Ons dakdekkersbedrijf voorziet uw dak in Den Haag graag van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking. Wij kunnen u dak bedekken met TPO, wat zeer reflecterend materiaal is. Tevens biedt het uw kantoor of huis meer verkoeling. Het is ook mogelijk uw dak te bedekken met bitumen. Dit sterke materiaal gaat zo’n 20 tot 30 jaar mee. Of wilt u liever een EPDM dakbedekking? Dit materiaal kunt u eveneens als reflecterend zien, maar het fijne is dat EPDM het rendement van uw zonnepanelen verhoogt met 4%. Kiest u voor ons materiaal, dan kiest u voor kwaliteit. Onze dakdekker komt graag bij u in Den Haag om uw dak mooi te bedekken.

Neem contact op vanuit Den Haag

Kunnen wij u vanuit Den Haag helpen bij uw dakreparatie of dakisolatie? Of mogen uw lekkage verhelpen? Bel ons snel via: 040-2484688 of vul het contactformulier in op de website!