Dakdekker Bussum

Hulp van ons dakdekkersbedrijf in Bussum

Wenst u in Bussum de hulp van een vakkundige dakdekker bij een dakreparatie? Of bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf dat nieuwe dakbedekking kan leggen? Kies dan voor de diensten van Schellen Dakbedekkingen. Wij helpen u met alle nodige dakwerkzaamheden. Denk aan het aanbrengen van dakisolatie en dakbedekking, maar ook het uitvoeren van schoorsteenonderhoud en dakreparaties. Onze aanpak is snel en vakkundig. Met onze hulp is uw daklekkage binnen no time verholpen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Bussum.

Dakbedekking Bussum

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Bussum

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Bussum

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Laat ons uw daklekkage repareren in Bussum

Ons dakdekkersbedrijf is uw allround partner op het gebied van dakwerken. Wij leveren onder andere spoedhulp wanneer u te maken heeft met daklekkage. Lekkage kan bijvoorbeeld ontstaan tijdens doorslag bij harde wind met slagregen. De lekkage zal dan ontstaan in de buurt van metselwerk en wordt veroorzaakt doordat het lood niet tot in de spouw is aangebracht. Wij kunnen in dat geval het lood vernieuwen en het metselwerk waterdicht maken. Naast hulp bij daklekkage kunt u onze dakdekker ook inschakelen voor het isoleren van uw dak. Met dakisolatie kunt u heel veel besparen op stookkosten. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op vanuit Bussum.

Kies voor EPDM, TPO of bitumen dakbedekking

Wilt u nieuwe dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand in Bussum? Dan kunt u op onze hulp rekenen. Voordat wij bij u aan de slag gaan, moet u eerst bepalen welk type dakbedekking u op uw dak wilt laten aanbrengen. Onze dakdekker geeft u graag advies bij kiezen van de juiste dakbedekking. Als dakdekkersbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbrengen van EPDM, TPO en bitumen dakbedekking. Wenst u een dakbedekking die duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij is? Dan raden wij EPDM aan. EPDM heeft ook nog het grote voordeel dat het minstens 50 jaar meegaat! Daarom krijgt u van ons ook 10 jaar garantie op EPDM dakbedekking. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe dakbedekking? Laat het ons weten vanuit Bussum.

Neem contact op voor een dakreparatie in Bussum

Wilt u onze dakdekker inschakelen om een dakreparatie uit te voeren? Of wilt u nieuwe dakbedekking laten aanbrengen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 040-2484688 of u vult het contactformulier in op onze website. Ons dakdekkersbedrijf herstelt dan spoedig uw daklekkage in Bussum.