Dakdekker Breda

Onze dakdekker helpt u graag in Breda!

Wilt u een specialistisch dakdekkersbedrijf inzetten voor uw dakwerken in Breda? En wilt u uw dakwerken snel en vakkundig geregeld hebben? Onze dakdekker bij Schellen Dakbedekkingen is u graag van dienst. Wij kunnen u ondersteuning bieden bij al uw dakwerkzaamheden. Is er in uw huis sprake van een waterlekkage? Wij weten hoe dit uw normale gang van zaken kan ontregelen. Ons doel is dan ook u zo gauw mogelijk hiervan te verlossen. Kunnen wij u dan ook gelijk helpen bij uw dakreparatie of dakrenovatie? Kortom, wij hebben u veel te bieden! Wilt u meer weten over wat wij zoal voor u in Breda kunnen doen? Neem dan contact op met onze dakdekker!

Dakbedekking Breda

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Breda

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Breda

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Diensten van onze dakdekker in Breda

Onze dakdekker kan een groot aantal werkzaamheden voor u verrichten. Mag ons dakdekkersbedrijf uw dakisolatie op zich nemen? Wilt u uw waterlekkage zo snel mogelijk op laten lossen? Bij Schellen Dakbedekkingen bent u hiervoor op de juiste plek. Onze 24-uurs spoedservice lost die vervelende lekkage razendsnel op. Wij kunnen uw dak ook (opnieuw) bedekken met waterwerend materiaal, zoals TPO, bitumen of EPDM. Of moet uw schoorsteen of dakgoot gerepareerd worden? Ook voor deze klussen, evenals voor lood- en zinkwerkzaamheden, zijn wij inzetbaar. Heeft u een bepaald dakwerk dat hier niet tussenstaat en wilt u hier toch een dakdekker voor inzetten? Benader ons dan vanuit Breda. Wij denken graag met u mee!

Laat ons uw dak in Breda bedekken

Laat u ons uw dak bedekken, dan kunt u er zeker van zijn dat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking. U kunt bij ons kiezen uit TPO, wat reflecterende dakbedekking is en zorgt voor koelte in zowel huizen als kantoren. Of kies voor EPDM, wat tevens reflecterend is en het rendement van uw zonnepanelen met 4% doet verhogen. U kunt ook bitumen dakbedekking kiezen, wat erg geschikt is voor platte daken. Dit materiaal gaat ook 20 tot 30 jaar mee, dus u heeft er dan langere tijd geen omkijken meer naar! Welke keuze u ook maakt, bij ons krijgt u altijd kwaliteit! Wij komen graag bij u langs voor uw dakwerken!

Neem contact op vanuit Breda

Wilt u van uw terugkerende daklekkage in Breda af? Of wilt u onze dakdekker inzetten voor uw dakreparatie of dakisolatie? Wij komen ook graag uw dak bedekken met onze hoogwaardige kwaliteit dakbedekking. Bel snel met 040-2484688 of vul het contactformulier in op onze website. Wij hopen snel wat voor u te mogen betekenen in Breda!