Dakdekker Bernheze

Schakel onze dakdekker in vanuit Bernheze

Bent u in Bernheze op zoek naar een ervaren dakdekkersbedrijf? De dakdekker van Schellen Dakbedekkingen staat voor u klaar. Bij ons bent u aan het juiste adres voor nieuwe dakbedekking, dakisolatie, voor een dakreparatie en als u kampt met een daklekkage. Wij zorgen voor snelle oplossingen en gebruiken hiervoor het beste materiaal. Wij zijn niet voor niets dé dakspecialist op het gebied van EPDM, bitumen en TPO. Kortom, schakel ons direct in als het tijd is voor een dakreparatie of als u last heeft van een lekkage in Bernheze!

Dakbedekking Bernheze

Schellen Dakbedekkingen is dé dakdekker als het gaat om duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking!

Dakisolatie Bernheze

Dakisolatie zorgt voor meer comfort en besparing op het energieverbruik. Bel 040 2484 688 en we adviseren u graag!

Daklekkage Bernheze

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. 24-uurs-service!

Als u in Bernheze last heeft van een daklekkage

Lekt uw dak? Laat onze dakdekker deze lekkage dan direct verhelpen met onze 24-uurs spoedservice. Zo voorkomt u grote schade in en om uw huis. Ons dakdekkersbedrijf heeft ervaring met zowel grote als kleine daklekkages. Bovendien zijn wij bekwaam met platte daken en pannendaken. Voor elke soort lekkage hebben wij een passende oplossing. Is de daklekkage bijvoorbeeld ontstaan door een doorslag bij harde wind met slagregen? Dan komt onze dakdekker graag het aangetaste lood vernieuwen en het metselwerk waterdicht maken. Een lek plat dak vervangen wij graag met onderhoudsvrije, milieuvriendelijke EPDM dakbedekking. Kunt u de lekkage zelf verhelpen door bijvoorbeeld de dakgoot of waterafvoer schoon te maken? Dan geeft onze dakdekker u hier graag tips voor.

Laat ons dakdekkersbedrijf langskomen voor een dakreparatie

Is de staat van uw dak in Bernheze dusdanig verslechterd? Dan is het tijd voor een uitvoerige dakreparatie. Wij komen uw dak graag herstellen of volledig bedekken met waterwerend, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal. We hebben het dan over:

  • TPO
  • EPDM
  • Bitumen

Mag onze dakdekker de benodigde dakreparatie in Bernheze uitvoeren met een van deze kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingen? Dan staan u vele voordelen te wachten. Zo zorgt TPO voor een prettige koelte vanwege zijn reflecterende uiterlijk. Bitumen daarentegen is een zeer isolerend en gaat wel 20 tot 30 jaar mee. Ons dakdekkersbedrijf is tot slot zeer ervaren met EPDM. EPDM heeft een nog veel langere levensduur dan bitumen. Zo bent u met EPDM maar liefst 50 jaar verzekerd van een waterdicht, brandveilig en verkoelend dak!

Neem contact op met onze dakdekker vanuit Bernheze

Is het tijd voor een grondige dakreparatie in Bernheze? Kampt u met een vervelende daklekkage? Of heeft u andere wensen aangaande uw dak? Ons dakdekkersbedrijf staat voor u klaar. Schakel ons vandaag nog in door te bellen naar 040-2484688, mail naar info@schellendakbedekkingen.nl of vul ons online contactformulier in. Uw lekkage of benodigde dakreparatie in Bernheze ligt bij onze dakdekker in de juiste, vakkundige handen!